top of page

Páciensek írták 

Rendkívüli tehetséggel és empátiával megáldott orvos. Két éve szabadított meg a méhnyakráktól. Azóta tünetmentes és boldog édesanya vagyok. Nagyon biztos és ügyes keze van. Szakmailag szerintem az egyik legjobb a városban. Ritka manapság, hogy nem a pénz vezérel egy orvost hanem a puszta segíteni akarás. Ő egy ilyen ember. Örök hálám a magáé Doktor Úr! 

K. E.

Szolnok

Drága doktor Úr , kb. egy éve végzett nálam vacumos szülést, azóta is örök hálám a magáé. Nem tudom mi lett volna velem és a picivel ha nincs ott. Kívánok további hasznos, sikerekben gazdag éveket a hivatásában és mégegyszer köszönöm , hogy megmentette a pici lányom ( Panna) életét. 

P. E.

Szolnok

Elso latatasra szimpatikus, figyelmes betegcentrikus.Vegre egy orvos akinel azt latom hogy erdekeli mi van velem meghallgat es keszsegesen valaszol minden kerdesemre. Ha szulni fogok csak o lehet az orvosom! Csak igy tovabb dokto ur, kivanok sikerekben gazdag es boldog eletet maganak. Udvozlettel

Timike

Szolnok

Empatikus, türelmes, óvatosan, fájdalommentesen vizsgál. Nem hajt el a kérdéseimmel, mindenre készségesen, korrektül válaszol. Bármikor lehet hívni, mindig emlékszik rám. Nem csak kiváló orvos, hanem egy nagyon jó EMBER is. Februárban fogok nála szülni, csak ajánlani tudom mindenkinek

L. A.

Szolnok

Jó pár hónapja szültem a második gyerekemet a Doktor Úrnál. Szakmailag kíváló, emberileg a legjobb akivel eddig találkoztam. Fiatal, energikus, bármikor lehet rá számítani. A szülés útán minden nap bejött hozzám, még hétvégén is. Örülök, hogy végre találtam egy olyan orvost akiben maximálisan megbízhatok. Köszönöm ezúttal is Doktor Úr az alázatos munkáját! Mária, Péter és Zoárd anyukája.

B.M

B. M.

Szolnok

Valóban foglalkozik a betegeivel s nagyon rendes orvos! Májusban szültem nála gyönyörű kislányomat! Teljesen meg voltam elégedve a munkàjával és a hozzá állásával is! Örülök, hogy meg ismerhettem, s további sok sikert kívánok munkájához! B. Orsolya / Anita anyukája :) 

B. O.

Szolnok

Please reload

bottom of page